26 Ekim 2009 Pazartesi

Liverpool 2 - Man. United 0


Rafa Benitez, sir Alex Ferguson'u 3.kez üstüste devirdi dün akşam. Hem de Liverpool son 4 resmi maçını kaybetmiş, bu süreçte moral olarak dibe vurmuş ve sahaya can damarı, kaptanı Steven Gerrard'dan mahrum çıkmışken..

Müthiş bir mücadeleydi öncelikle..İnanılmaz yüksek bir tempo , üst düzey bir mücadele ve son anına kadar bitmeyen bir heyecan. İki takım da dünyanın en iyi 5 takımından 2'si gibi oynadılar.


Liverpool'a maçı inanılmaz disiplinli ve iyi oynayan savunmacılarının performansı getirdi. Yaşlı kurt Jamie Carragher olağanüstüydü, Agger de öyle. Rooney ve Berbatov fazla bir delik bulamadılar son 20 dakikaya kadar. Son 20 dakika büyük bir baskı kurup pozisyonlar ürettiler ama atamayınca kontrada yakalandılar Ngog'a..

Mascherano orta sahayı sırtladı , hem top kaptı hem de tüm kaptıklarını olumlu kullandı. Benayoun da bu sezon iyice yıldız futbolcu olma aşamasını kaydetti. Liverpool'u orta sahadan atağa götüren adam oldu. Tek sorunu hala topla biraz fazla oynaması. Torres bir takımın forvetten beklediği herşey ve daha fazlası.

Bir de balon konusu vardı yine yeşil çimde ; Manchester taraftarları Liverpool'un geçen hafta Sunderland'den yediği gole gönderme yapmak için deniz toplarıyla gelmişlerdi maça..Özel güvenlikler bütün maç o deniz toplarını sahaya attırmamak , atılanları da patlatmakla meşguldü..

Liverpool ve Benitez hayata döndü bu maçla ;
You'll Never Walk Alone !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder