21 Ekim 2009 Çarşamba

D Smart'ta Şampiyonlar Ligi Festivali


Bu dijital platformlar futbol olmasa batar hatta hiç kurulamazdı diye düşünüyorum.

Her yeni şifre kutusu veya platform çıktığında itinayla önce iki hafta direnip sonra alan futbol bağımlılarındanız tabii..Sonuçta evdeki dekoderler bölümüne D Smart'ı da katmak zorunda kaldık. Dün de ilk kez Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınında seyrettim kendisini..

İnanılmaz güzel bir yayındı. Önceki yıllarda Şampiyonlar Ligi'nin tadını yeteri kadar çıkaramamışım diye düşündüm maçlar bitince , öyle güzeldi.

Stüdyodan yapılan bir yayın ve ekranda Şampiyonlar Ligi'nde oynanan tüm maçların görüntüleri var arka tarafta ; bir tane ana maç yayını var (dün için Barca-R.Kazan) ama bir yandan da hangi maçta gol olursa aynı anda o maça bağlanıyoruz merkez stüdyolarından. Eskiden Cenk Koray'ın Tele Pazar'ı vardı, onun şampiyonlar ligi versiyonu. Gerçekten büyük bir keyif ve organizasyonun büyüklüğünü daha da iyi yaşıyor insan. Tüm maçların heyecanına hakim olabiliyorsun.

Dün gece de ekstra heyecanlıydı maçlar ;
Urziceni Glasgow Rangers'a deplasmanda azap oldu resmen ; 1 - 4 kazandılar. Bütün goller defans oyuncularından birine çarpı girdi gerçi ama Rangers'da bayaa bir taş yerinden oynar ,


Sevilla iğrenç formasıyla Stuttgart'ı deplasmanda dağıttı ; 1 - 3

Liverpool - Lyon maçı bir başka bombaydı. İlk yarıyı vasat bir futbolla 1 -0 önde bitiren Liverpool 75 ve 90+'da yediği iki golle Anfield'da Lyon'a 3 puanı verdi. Lyon'un ilk golünden önceki Reina'nın üstüste 3 kurtarışına yazık oldu.





Romanya'da Debreceni Fiorentina maçında da goller yağdı ; 3 - 4. Debreceni ilginç bir takım , ikinci yarı dar ettiler İtalyanlara sahayı ama beraberliği yakalayamadılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder