13 Ekim 2009 Salı

Devler Ligi'ne Var Mısın Yok Musun ?


Acun'un yeni projesi Devler Ligi bu pazar start aldı..

Acun'un futbol camiasındaki eski yeni herkesle yakın olduğunu hepimiz biliyoruz. Hatta Rıdvan Dilmen, NTV ekibi, Arda Turan ve birçok ünlüyle fırsat buldukça gece 3-4 gibi uçuk saatlerde halı saha maçları da yapıyor. Bu proje de o maçların sonrasında limonata içip serinlerken çıkmıştır diye düşünüyorum. Çünkü adam medyada o kadar kuvvetli ve Türkiye o kadar Acun'un ağzının içine bakıyor.

Şimdi ; projenin kurgusu ,içeriği, çekimleri, kastı vs... ;bunlarla hiçbir sorunum yok. Hepsi dört dörtlük..

Ama; fikir genel olarak çok boş! Yani , aralarında halı saha maçı yapan 40 - 50 yaşlarında bir grup eski futbolcuyu izlemek prime time için ne kadar ilgi çekici olabilir ki?

Anneleriniz izlemek ister mi mesela ? Genel olarak kadınlar ? Futbolu sevmeyenler ?

Benim için ilginç olabilir ; ben o adamları futbol oynarken de izledim, bakalım ne hale gelmişler diyebilirim ama hedef kitle bayağı zayıf bence..

Olayın en çok kazananı bence Nike. Tüm takımları tepeden tırnağa giydirip futbol ürünlerinin geniş bir reklamını yapıyorlar.

Bir kazançlı da orada oynayan eski futbolcular!! Hiç yoktan halı saha maçı yapıp ceplerine milyarlar koyuyorlar. Maç başı galibiyet primleri var her maça..Bir de kazanan takımın her oyuncusu 100'er milyar alacak.

Beni de bir takıma alsalardı yaw !

Bir de, magazinsel bakalım ;

En magazin oyuncu : Tabii ki Tanju Çolak !


Sahada hiçbirşey üretemediğinden olsa gerek sürekli kameralara oynuyor. Kendi takım arkadaşlarına , Erman Hoca'ya, herkese bilinçsizce bağırıp duruyor.

En kıro karakter : Erman Toroğlu !

Hakemliği zamanında oyuncularla da böyle iletişim kuruyorsa ; dayak yemeden hakemliği bırakması mucize olmuş.


Hala Bitmeyenler : Oktay Derelioğlu , P.Van Hooijdonk gayet iyi durumdalar ama çiseler gibi yağsa da Sergen bir - iki hareketle insanı hala mest edebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder