2 Nisan 2009 Perşembe

Wizard of Oz


Oz Büyücüsü bu hafta memleketindeydi..Milli Takım kampı için ülkesinde bir hafta geçiren Kewell sponsorların etkinliklerine ve yardım gecelerine katıldı ,ailesi ve arkadaşlarını gördü, cebine Güney Afrika biletini koydu ve geri geliyor..

Avusturalya, dün akşam 2010 Dünya Kupası Eleme grubu maçında, Sydney'de 57.000 taraftarının önünde Özbekistan'la karşılaştı.

Özbekistan son maçta deplasmanda kazanmıştı ve Sydney'e formda geliyordu.

Avusturalya Teknik Direktörü Pim Verbeek , maçtan önce Kewell'ı Leeds United yıllarından beri mental ve fiziksel olarak hiç bu kadar fit görmedğini söylemiş ve Galatasaray'da olmak O'na çok iyi gelmiş demişti. Harry de, hocasını iyi oyunu ve gole çevirdiği kritik penaltıyla utandırmadı.




Önümüzdeki Salı günü oynanacak maçta Bahreyn Katar'la berabere kalırsa Harry Kewell da Guiza gibi erkenden Güney Afrika'yı yaşamaya başlayacak. Bu maç farklı bir sonuçla da bitse , Avusturalya'ya ikisini kendi evinde oynayacağı son 3 maçtan sadece 1 puan alması yetiyor. Oz büyücüsünden biraz sihirle kapatalım bu entry'i..

1 yorum:

  1. Sadece futbol oynayarak futbolcu olunmaz.İşte ispatı.Adamın teri bile kültür kokuyor.Böyle olunca rakipleri bile ona sevgi ve saygıyla bakıyor.

    YanıtlaSil