13 Nisan 2009 Pazartesi

Sapına Kadar Derbi


Bazı oyuncular futbol sahalarımızda olmaya devam ettiği ve kamuoyu , taraftar , teknik adamlar bu hareketleri alkışlayıp , oyuncuları bayrak yaptığı sürece dün akşamki görüntüler hep tekrarlanır , iyiye değil kötüye gidiş olur diyorum.


Neyi tartışıyoruz? Niye sinirliyiz?

GS taraftarı kazanılan her önemli maçtan sonra Sabri'yi orta sahaya şeflik yapmaya çağırmıyor mu?

Hocasına küfür eden , arkadaşlarını sevmeyen ve sevilmeyen , takımının başarısını umursamayan, milyonlarca doları alıp yatan Lincoln'ü hala oyuna girsin diye alkışlamıyor mu?


FB taraftarı ve camiası Türk futbolunun TERBİYESİZ adamı Emre Belözoğlu'nu bağrına basmıyor mu? Ya Fatih Terim!! O'nu Milli Takım'da oynatmaya , kaptan yapmaya devam etmiyor mu? Emre'nin sevmediği veya tartıştığı oyunculara da Milli Takım kapılarını kapatmıyor mu?

Bu Lugano 3 senedir karşı karşıya oynadığı her insanı bezdirse de, her maçı katletse de taraftar ve kamuoyu O'nu FB'nin semboli yapmıyor mu?


Bu Volkan stresi yüksek her maçta , Milli Takım ve Fenerbahçe'de olayların baş aktörü değil mi? O'nun salaklığından Avrupa Şampiyonası'ndan elenmedik mi? Daha geçen sene Ali Sami Yen'de Lincoln'le dövüşmedi mi? Maçtan sonra Kadıköy'de böyle şeyler olmuyor diye açıklama yapmış , Kadıköy'de tribünlere yönelik senin yaptığın terbiyesizliği yapan oldu mu peki? Veya, Kadoıköy'de Fener'li bir oyuncuya arkadan kafa atan, üstüne yürüyen!!


Bu Emre Aşık zaten her maçın olay adamlarında değil mi? Her olayın arkasında direk veya dolaylı olarak yok mu?

Başkanlar , sizler değil misiniz her başarısızlığın faturasını başkasına kesmeye çalışan, taraftarı kandıran , gerginliği artıran ??


Kına Yakın Şimdi..
Hatta yaksaydınız zaten uzun zamandır..

Futbol da yandı zaten bütün bunların arasında..
Derbi benim için bir jilet markasıdır artık , daha da gitmem !!

4 yorum:

  1. Fenerliyim, ya da GS'liyim demeye utanıyorum.Başka söylenecek laf yok.

    YanıtlaSil
  2. klüpler ve yönetimler bu terbiyesizleri cezalandırmadan düzelme beklemeyelim. herkesin kendi çöplüğünü temizleme zamanı geldi bence.Bitsin bu iki yüzlülük, çirkeflik.

    YanıtlaSil
  3. klüpler ve yönetimler bu terbiyesizleri cezalandırmadan düzelme beklemeyelim. herkesin kendi çöplüğünü temizleme zamanı geldi bence.Bitsin bu iki yüzlülük, çirkeflik.

    YanıtlaSil