9 Eylül 2009 Çarşamba

Aman Özer Dikkat !


FB'nin 10 numarası Alex De Souza bugün Vatan gazetesinde yer alan açıklamasında şöyle demiş :

"Ben F.Bahçe’de çok mutlu günler geçirdim, halâ da geçiriyorum. Bu seneden sonra bir yıl daha forma giyip, artık ülkeme döneceğim. Ancak en çok sevindiğim konu Özer Hurmacı gibi bir yeteneğin takıma kazandırılması. Benden sonra 10 numarayı hak edecek, taşıyacak, gerekliliklerini yerine getirecek Özer’in takıma katılması F.Bahçe camiası için mutluluk verici. 10 numaralı formamı kesinlikle gözüm kapalı ona teslim edeceğim.

Dünya futbolu yakın zamanda Arda’yı konuşacak. Arda çok yetenekli bir oyuncu. Arda’ya Türkiye sahip çıkıyor. Bu da onun için avantaj. Ancak Özer’in artıları Arda’dan daha fazla. İkisi de Türk futboluna çok şeyler kazandıracak önemli yetenekler. Özer hem teknik hem daha güçlü. Türkiye bu önemli iki yıldızla büyük başarılara imza atacaktır. Özer tamamiyle iyileşti. Üzerindeki korkuyu da attıktan sonra meziyetlerini yansıtmaya başlasın, Arda kadar gündemde kalacak ve medyada belki de daha fazla yer bulacak bir yetenek."


Alex en son Maldonado için böyle şeyler demiş ve Şili'li oyuncunun gördüğü en iyi defansif orta saha oyuncusu olduğunu söylemişti. Fenerbahçe de Alex'in referansıyla Maldonado'yu transfer edip, taraftarı kanser eden 1,5 senelik süreci başlatmıştı.

Aman Özer , dikkat..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder