24 Temmuz 2009 Cuma

Forması Yakıştı


Formalardan girdik , oradan devam edelim. Bu sefer formanın içindeki de önemli ; transfer dönemine düşen Topuz'u..

Fenerbahçe forma lansmanı da Çarşamba günü Şükrü Saracoğlu'nda yapıldı. Biraz makyajlanmış klasik çubuklu , üçüncü sezondur giyilen ve yavaştan klasikleşmeye doğru giden kuruluş ve fikrimce Türkiye'nin gördüğü en iyi formalardan olan Arma forma..Bu 3 formayla boy gösterecek Fenerbahçe.

Boyunu göstermesini bekledikleri en önemli isim de Mehmet Topuz..Resimde göreceğiniz gibi forması yakıştı ; ya futbolu ? Onu da birkaç ay içinde değerlendireceğiz.

Her halinden Anadolu akıyor Mehmet'in ; yürüyüşü , konuşması , herşeyinden..Kayseri'den Fener'e bir kral geldi aslında; orada her dediği yapılıyor , tüm imtiyazlar gösteriliyordu ; kendi deyimiyle kamp tesislerindeki odasını bile istediği gibi dekore ediyorlarmış ,takımın diğer oyuncularından farklı..


Mehmet Topuz > Kayserispor

Burada ise denklem şöyle işliyor :

Mehmet Topuz = 1 / 25

Bi içler dışlar yapıyorum hemen , sonuç pek iç açıcı çıkmıyor!

1 yorum:

  1. Fenerbahçe'nin yeni formaları gayet güzel olmuş.İnşallah tüm futbolcular bu formaların içini gereken şekilde doldururlar.Mehmet Topuz'un eline çok güzel bir fırsat geçti.Gerçekten Kral ise bunu Fenerbahçe'de de ispatlasın.Seyirci ona krallık tacını verir.Ama bu Kayseri'deki kadar kolay olmaz.

    YanıtlaSil