11 Şubat 2009 Çarşamba

Gözlerin Pası


Dün gece Brezilya - İtalya dostluk maçı vardı Londra'da..

Arsen Wenger'in yap - yetiştir - oynat modelinden dolayı çok büyük yıldızlar izleme şansı olmadı Emirates Stadı'nı dolduran Arsenal taraftarlarının yıllardır. Bu maçta biraz olsun doyurdular heralde bu açlıklarını.

Dostluk maçına bak yaa..Toplamda 18 Dünya Kupası oynanmış , bunların 9'unu sahada birbirlereyle dostluk için mücadele eden 2 takım kaldırmış. 5 kere Dünya Kupası'nda karşı karşıya gelmişler. Genel skor da dostça , 2 kez Brezilya , 2 kez İtalya , 1 kez de berabere..
Maça gelince..Brezilya erken bitirdi maçı. Yeni ayak Ellano'ya, bu sene takım dibe de vursa kendini çok geliştiren Robinho'nun attığı gol eklendi. Attı desek ayıp olur , adam dans etti , top gol oldu. İlk yarı Gillardino yok oldu sahada , ikinci yarı Toni girdi İtalya biraz daha oynar gibi oldu ama Brezilya'nın ayağa paslarına , seri çıkışlarına ve inanılmaz kanat oyuncularına fazla da diş geçiremedi. Marcelo R.Carlos'un iyi halinden bile daha iyi, keza Maicon da Cafu gibi..
2010'da da samba izliycez galiba..
Bu arada Lippi'ye de yazık oldu..Kardeşim madem rekor kıracaksın bir maç daha kaybetmezsen , o maçı niye Brezilya ile oynarsın ki!! İnsan bir maç alır araya şöyle basitinden , kır rekoru, sonra bakarsın sambana..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder