26 Kasım 2009 Perşembe

Ordaydım - 1


Bir kez daha futbol tarihimizin en önemli gecelerinden birinde o an , orada olabilme şansını yakalayıp döndüm memlekete..

"Kutsal Gezi" diye yazmıştım , "Tarihi Geceyle" süslendi.

Old Trafford'dan kıymetli anlar bu blogda paylaşılacak tabii ki ama zafere dair ilk postu bu sabah 1 saatlik rötar sırasında Manchester Havalimanında okuduğum İngiliz manşetleriyle yapalım..


"The Sun" tabloid manşetini basmış ; "Besik Man of Europe"

Ferguson'un sahaya sürdüğü genç United'a Beşiktaş göndermeli " Basic " yakıştırması yapmış. " Avrupa'nın Sıradan Adamları"

Yukarıda Daily Telegraph var ; "Young Turks" vs "Turkish Champions" yapmışlar manşeti..Onlardan da Manchester'lı gençlere Hindi yollu bir taş gelmiş..

Çok keyifli böyle tarihi gazeteleri orada okumak, saklamak , onlarca yıl saklamak..

2 yorum:

  1. bana da bu kutsal tavaftan gozumun onunden ayiramadigim, "lan yoksa buzdolabini mi buraya getirsem?" diye dusundugum bir MANU magneti dustu ki, en iyisi dolaba ilistirme de yaninda yat. siyah ne de yakisiyor kirmizi seytanlarin amblemine (ha keza formasina).

    orada bulunan herkesin (kizilbayir haric :S) atesine ve girtlagina saglik. old trafford sizi hayranlikla izlemis.

    ugurlu gittin kardesim. bekliyoruz, CSKA macina da ugurlu gel de, bari su evropa ligine gidelim. ayrica kamera goruntulerini de beklemedeyiz...

    YanıtlaSil
  2. bana da bu kutsal tavaftan bir adet yanimdan ayiramadigim, "ulan buzdolabini mi buraya getirsem?" dedigim koca bir MANU magneti dustu. siyah cok guzel gidiyor kirmizi seytanlarin amblemine de, formasina da. thanks mate, such a "chic" choice.

    manchester'a ugurlu gittin, inonu'ye de ugurlu gel de CSKA'yi ayiklayip evropa liginden devam edelim. ayrica kamera goruntulerini de beklemedeyiz.

    YanıtlaSil