23 Mart 2009 Pazartesi

2009-2010 formaları

Forma önemlidir..Taraftarlar yeni sezon formaları ile ilgili heyecanları daha geçmeden, bir sonraki sezon ne giyeceklerini merak etmeye başlarlar.

Bir sonraki sezon formaları da ne yapılırsa yapılsın bir şekilde basına sızar ve aylar önceden tartışmaları başlar.

Yine büyük takımların önümüzdeki sezon formaları da ortalıkta dolaşmaya başladı..

İşte Barcelona'nın önümüzdeki sezon deplasman forması;



Manchester United da 1909 yılında FA Cup'ı ilk kez almasına ithafen aşağıdaki formayı kullanacakmış :



İngiltere Milli Takımı 2010 Dünya Kupası'nda bu formayla oynayacak ;



Son olarak Liverpool'un önümüzdeki sezon giyeceği deplasman forması ;



Özellikle Manchester United'ın forması bayaa tartışılır, ne dersiniz..

3 yorum:

  1. Kim ne derse desin güzellik Liverpool formasında.

    YanıtlaSil
  2. Sirayla gidelim; barca’ya gerek bu renk, gerek sari cok yakisiyor. Belki de genel olarak “plain” formalarin guzelligi bilemiyorum. Barca’nin ilk sari formasini gordugumde –forma konusundaki gelenekci halleri dusunuldugunde- algim dumura ugramisti. Saniyorum rakibe top gostermeden yapilan bitmeyen senfonik hazirlik paslari sonucunda Roshemback’in golle tamamladigi o efsanevi 10 dakikalik peryodun cereyan ettigi Leeds United deplasmaniydi.

    Manyonun nostaljik formalari muhtesem oluyor. 2 yil once tarihte ayni gun vuku bulmus elim ucak kazasina ithafen giydikleri dumduz siyah formanin tadi halen dimagimda. Bu nostaljik forma ise daha ziyade Islami kesimin hucumuna ugrayacak gibi gozukuyor zira kesim, yaka, kol uzunlugu, kirmizi serit filan tam bir arap seyhi/prensi kiyafetini andiriyor. Reklami da Saudi Telecom ki bu kadar olur. Belki de yeni Pazar araplardir. Hazir sehrin diger takimi City Arap dunyasini yanina almisken yerinde bir mudahele.

    Ingiltere formasini hic begenmedim. Lacivert detaysiz Ingiltere formasi tum klasini kaybetmis gibi gorunuyor. Bereket, “3 Lions” var da gozumuz azicik o asil lacivertin tadina bakabiliyor, lakin yeterli degil. Arma olmasa bir Danimarka, bir Norvec formasi kadar standart. Daha onceki degisiklikler aslina hic ihanet etmedi, asaletini korudu (gri renkli olan bile)… Fakat bu tam bir hayal kirikligi.

    Liverpool kesimine ve detaylarina sadik kalmis, sadece renk degisikligi mevcut. Bu renk kombinasyonundan kotu bir sey cikamazdi zaten.

    YanıtlaSil
  3. manu nun forması bence müthiş bir liverpool lu olarak

    YanıtlaSil